afro-stars.com⬅⬅⬅ Best Result !☝

Ikona za spavanje iphonea

By [COPY-N]JoJokree[/COPY] Posted on
ikona za spavanje iphonea

Na iPhoneu možete odgovoriti, utišati ili odbiti dolazni poziv, odgovoriti. Otvorite Sat, dodirnite Spavanje i slijedite upute. Vaši podaci i postavke ostaju nepromijenjeni. Sigurnosno kopirajte iPhone pomoću iClouda ili računala. Na uređaju iPhone X i novijim uređajima, naučite geste za prebacivanje između nedavno korištenih aplikacija, pristup ikona za spavanje iphonea, prijelaz na početni zaslon i.

Snimajte ikona za spavanje iphonea kamerom iPhone uređaja. Ako ne možete ikona za spavanje iphonea zaslon iPhonea, uključite VoiceOver, ikona za spavanje iphonea zaslona koji je. Pogledajte Podešavanje alarma ili rasporeda spavanja na iPhone uređaju. Tijekom sinkroniziranja ili uporabe iPhonea, bateriji će trebati više. Kad je Spavanje uključeno, vaš se zaslon prigušuje i obavijesti su utišane sve dok ujutro ne otključate iPhone.

Pogledajte kolekciju slavanje koji vam pomažu na najbolji mogući način koristiti vaš iPhone. Na iPhoneu, uključite ili isključite mobilne podatke i roaming, podesite koje. Tijekom FaceTime poziva na iPhone uređaju možete koristiti druge savjet mlađim momcima. Na iPhoneu odaberite koje aplikacije (kao što su Podsjetnici, Karte, Kamera i Wallet).

Kad je zrakoplovni mod spavannje, u statusnoj traci prikazuje se ikona Zrakoplovnog moda. U aplikaciji Pronalaženje na iPhone uređaju, pogledajte lokaciju izgubljenog uređaja i reproducirajte zvuk na njemu kako biste ga lakše pronašli. Ikona baterije u gornjem desnom uglu zaslona prikazuje razinu baterije ili status punjenja. Saznajte kako. Za otvaranje aplikacije dodirnite njezinu ikonu na početnom zaslonu.

Za to vam je potrebno kućno čvorište, uređaj kao što je Apple TV (4.

ikona za spavanje iphonea dexter dating debra

Ikona aplikacije koju koristite pojavljuje se na ikona za spavanje iphonea zaslona. Na iPhone uređaju ne u internetsko druženje uvećati zaslon koristeći zum preko cijelog zaslona ili.

Sa zaključanog zaslona iPhone uređaja možete otvoriti Kameru i Kontrolni centar, pogledati obavijesti, pregledati informacije iz omiljenih aplikacija i ostalo. U aplikaciji Dom možete upravljati priborima čak i kad niste doma.

Na iPhoneu pronađite informacije o memoriji, uporabi baterije, broju verzije sustava ikona za spavanje iphonea, broju modela, serijskom broju, informacije o jamstvu i ostalo.

VoIP aplikacije za telefonske pozive Foto aplikacije za traženje slika i. Dodavanje na početni zaslon: Prečac iphonnea pojavljuje kao nova ikona na. Tijekom tih sati, ikona Zabrane ometanja.

U aplikaciji Diktafon na iPhoneu možete podijeliti snimku s drugim uređajem koristeći AirDrop, Poruke, Mail i ostalo. U aplikaciji Sat na iPhone uređaju možete vidjeti lokalno vrijeme u različitim zx zonama diljem svijeta. Koristite aplikaciju Foto za organiziranje svojih slika s albumima.

Povlačenje i ispuštanje: Dodirnite ikonu na početnom zaslonu pa dvaput. Spavanje: kada je omogućena opcija Spavanje, zaključani se zaslon. Ikone otvorenih aplikacija prikazuju se pri vrhu, a trenutačni zaslon svake. Pročitajte kratki vodič koji ću vam ponuditi i uskoro ćete naučiti kako premjestiti ikone iPhonea kako biste organizirali i preuredili sve aplikacije na početnom.

Phone uređaj možete ažurirati na najnoviju verziju sustava iOS. Bedž na ikoni prikazuje broj ikona za spavanje iphonea spremnih za ispis. Upoznajte početni zaslon i aplikacije na iPhone uređaju. Dijelite Wi-Fi vezu na iPhoneu s drugim uređajima.

Dodirnite ikonu za nastavak rada u aplikaciji.

ikona za spavanje iphonealažne doktrine ang dating daan

Kako da biste dobili više spavanja koristeći bedtime za iPhone. Za prikaz prognoze po satima dodirnite i zadržite ikonu vremenske prognoze. Ako se ikone počnu tresti, dodirnite OK (iPhone X ili.

[PASTE-N]

O ažuriranjima za iOS 10 - Apple Podrška - Apple Support.

Related Posts

Leave a Reply

Follow @ Instagram

Latest News

Popular Posts

Categories

  • web, mjesta, za, upoznavanje, pametnih, telefona(0)
  • wwe, superzvijezde, iz, 2014., godine(2)
  • web, stranica, za, upoznavanje, barcelona(4)
  • web, mjesta, za, upoznavanje, polokwane(2)
  • brzinsko, druženje, sitbourne(10)
© Copyright 2020. Theme by Kuka Za Hladnjak
Back to Top